Adhereix-te a l'APLEC: fes un gest per l'ensenyament del català!

par APLEC

Adhésion valable du 01/01/2020 au 31/12/2020

Adhereix-te a l'APLEC: fes un gest per l'ensenyament del català!

par APLEC

Choix de l'adhésion

Adhérents

Coordonnées

Récapitulatif

Adhesió any civil 2021

Amb aqueixa aportació passeu a formar part de l'associació amb plens drets de participació. L'APLEC vos farà arribar tota la informació relativa a la seua activitat així com la manera de participar dels seus òrgans i assemblees. Moltes gràcies!

20,00 €

Souhaitez-vous ajouter un don à APLEC en plus de votre adhésion ?

Montant à payer pour la durée de l'adhésion :
0 €

HelloAsso est une entreprise sociale et solidaire, qui fournit gratuitement ses technologies de paiement à l’organisme APLEC. Une contribution au fonctionnement de HelloAsso, modifiable et facultative, vous sera proposée avant la validation de votre paiement.

Adhereix-te a l'APLEC: fes un gest per l'ensenyament del català! - APLEC

Adhereix-te a l'APLEC: fes un gest per l'ensenyament del català!

L'APLEC és l'associació nord-catalana que vetlla per la major difusió de l'ensenyament del català a tots els nivells educatius.

Amb el cop de mà que suposa cada una de les adhesions, podem dur a terme tota mena d'accions al costat de mestres, pares i mares, alumnes i de totes aquelles persones decidides i compromeses amb la nostra llengua. Sem al costat dels professionals docents en la promoció del català i impulsem la xarxa d'intervinents i intevinentes.

Amb una creixent xarxa de col·laboradors i col·laboradores fem arribar cada dia a més mainatges la publicació estrella de l'APLEC, que és pas l'única, la revista infantil Mil Dimonis.Amb un tiratge de 4.800 exemplars és distribuït gratuïtament arreu del país.

És per aqueixes accions i per seguir enfortint el múscul de l'associació que agraïm totes i cadascuna de les adhesions. Cada petit gest compta i la vostra col·laboració és un pas petit però ferm, en la progressió de la llengua catalana a Catalunya Nord.

Moltes gràcies per fer-nos confiança!
Signaler la page