Français English
My donation
Free amount
My contact information

* Required fields

Mon récapitulatif
Sélection Don
Don 0 €
Votre contribution au fonctionnement de HelloAsso 0 €
Total 0 €

HelloAsso est une entreprise sociale et solidaire, qui fournit gratuitement ses technologies de paiement à l'organisme Associació Catalana Recer . Une contribution au fonctionnement de HelloAsso, modifiable et facultative, vous sera proposée avant la validation de votre paiement.

* Champs obligatoires

Plateforme de paiement 100% sécurisée

Toutes les informations bancaires pour traiter ce paiement sont totalement sécurisées. Grâce au cryptage SSL de vos données bancaires, vous êtes assurés de la fiabilité de vos transactions sur HelloAsso.

VISA MasterCard Carte Bleue PCI-DSS

Per què fer una aportació a través d'aquest aplicatiu d'Helloasso?


Helloasso és una empresa de l'economia social i solidària que vetlla per facilitar la gestió administrativa i econòmica d'associacions com la nostra tot intentant escapar del control de les eines de Google i de les grans corporacions.

L'aplicació et proposa per defecte un donatiu per a Helloasso que pots confirmar, modificar o simplement rebutjar posant 0 €.

Les dades recollides serveixen per emetre automàticament recopilatoris del donatiu i que són enviats al correu subministrat per la persona o entitat que omple aquest formulari. L'Associació Catalana Recer no fa cap mena de tractament d'aquestes dades.

Tria també la xifra que vols fer-nos arribar i, si ho creus possible, també pots autoritzar la repetició periòdica del donatiu.

Sigui gran o petita la teva aportació, periòdica o puntual, no ho dubtis, serà molt benvinguda.