FR EN

4 NGJYRAT - Dhuroni dhe ju

Mon don

Je donne une fois

  • 20 €
  • 50 €
  • 100 €
  • 150 €

Je donne tous les mois

  • 5 €
  • 10 €
  • 15 €

Pse të ndihmosh 4 Ngjyrat?

Duke bërë një dhurim për shoqatën tonë ju bëheni aktorë të afrimit të dy kulturave që kanë
shumë për ti dhënë njëra-tjetrës.

Mes coordonnées

* Champs obligatoires

Kontribuoni për të forcuar lidhjet që bashkojnë kulturën franceze dhe atë shqiptare për ti pasuruar ato edhe më tej.

Mon récapitulatif

Récapitulatif

Sélection

Don

Don

0

Pourboire suggéré pour soutenir HelloAsso - Modifier

Total

Pourquoi votre soutien compte ?

Na mbështesni me siguri të plotë

Për çdo pyetje mos hezitoni të kontaktoni Caroline Cousin :

Signaler la page