FR EN

4 NGJYRAT - Dhuroni dhe ju

My donation

Donation amount

  • 20 €
  • 50 €
  • 100 €
  • 150 €

Monthly donation amount

  • 5 €
  • 10 €
  • 15 €

Pse të ndihmosh 4 Ngjyrat?

Duke bërë një dhurim për shoqatën tonë ju bëheni aktorë të afrimit të dy kulturave që kanë
shumë për ti dhënë njëra-tjetrës.

My details

* Required fields

Kontribuoni për të forcuar lidhjet që bashkojnë kulturën franceze dhe atë shqiptare për ti pasuruar ato edhe më tej.

My summary

Summary

Selection

Donation

Donation

0

Your contribution to the functioning of HelloAsso. Why? - Change

Total

HelloAsso is a social and solidarity company, which provides for free its payment technologies to the organism Les 4 couleurs. A contribution to the functioning of HelloAsso, updatable and optional, is proposed to you before the validation of your payment.

Any question?

Contact the organism:

Email

Phone Show number

Na mbështesni me siguri të plotë

Për çdo pyetje mos hezitoni të kontaktoni Caroline Cousin :

Report page