Théâtre spectacles à Paris - Upoznaj mog tatu

par MAC

Le 22 mai 2016 à 19:00

Théâtre spectacles à Paris  - Upoznaj mog tatu - MAC

Sa velikom radošću asocijacija "Mon atelier creatif" predstavlja svoj prvi projekat u Parizu, pozorišnu predstavu "Upoznaj mog tatu"

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati - niko nije mogao da predvidi.


"Upoznaj mog tatu" je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče..., svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.


Komad "Upoznaj mog tatu" napisao je Alan Ejkborn davne 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače Nina Janković, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

Théâtre Adyar

4 Square Rapp
75007 Paris
France

J

Jovana Knezevic

18/05/2016
Hvala Vam sto nam donosite malo naseg humora...
Signaler la page