Théâtre spectacles à Paris - Upoznaj mog tatu

par MAC

Le 22 mai 2016 à 19:00

Billets

Participants

Coordonnées

Récapitulatif

Paiement

331 places restantes

Selectionnez vos places

1. ticket pour théâtre

Upoznaj mog tatu

20,00 €
N'est plus disponible
2.

Upoznaj mog tatu

40,00 €
N'est plus disponible
3.

Upoznaj mog tatu

60,00 €
N'est plus disponible
4.

Upoznaj mog tatu

80,00 €
N'est plus disponible
5.

Upoznaj mog tatu

100,00 €
N'est plus disponible

Total

0 €

Plateforme de paiement 100% sécurisée

Toutes les informations bancaires pour traiter ce paiement sont totalement sécurisées. Grâce au cryptage SSL de vos données bancaires, vous êtes assurés de la fiabilité de vos transactions sur HelloAsso.

Théâtre spectacles à Paris  - Upoznaj mog tatu - MAC

Sa velikom radošću asocijacija "Mon atelier creatif" predstavlja svoj prvi projekat u Parizu, pozorišnu predstavu "Upoznaj mog tatu"

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati - niko nije mogao da predvidi.


"Upoznaj mog tatu" je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče..., svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.


Komad "Upoznaj mog tatu" napisao je Alan Ejkborn davne 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače Nina Janković, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

Jovana Knezevic
18/05/2016
Hvala Vam sto nam donosite malo naseg humora...