Nederlandse Vereniging voor Parijs en omstreken (NLVP)

Autres

L'Association Néerlandaise pour Paris et ses environs est une organisation sociale, culturelle et d'interêt commun, sous la haute protection de l'ambassadeur des Pays-Bas.

à la une

qui sommes-nous ?

En images

+3 Photos

Notre mission

Wordt lid!

Fondée en 1903, son site web est http://www.nlvp.fr.

De Nederlandse Vereniging voor Parijs en omgeving is er voor alle Nederlanders die hier wonen of werken – permanent of tijdelijk!

De leden van de vereniging kunnen aan al onze activiteiten deelnemen.  Dit is danwel gratis of tegen een gereduceerd tarief. Leden ontvangen ook vier keer per jaar ons informatieblad Onder Ons. Hierin vindt u gezellig leesvoer, en informatie over onze activiteiten. En wij onderhouden de website www.nlvp.fr.

Vele handen maken licht werk, dus mocht u actief willen worden in de vereniging of heeft u ideeën voor activiteiten? Of heeft u eerst nog vragen voordat u lid wordt?  Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

De jaarlijkse contributie voor 2015 is voor jongeren tot 25 jaar slechts 20 euro, voor alleenstaanden 35 euro, en voor gezinnen, paren en andere adresdelers 45 euro.

PS. In plaats van het getekende formulier met de post te sturen, mag u het ook als PDF scannen en mailen naar erik@nlvp.fr

https://www.nlvp.fr/wordt-lid/


Welkom bij uw vereniging!

Rejoindre nos communautés

vous avez une question ?

l

legêne rix

27 février 2017
ik zal vanaf 30 juni voor langere tijd in Parijs zijn voor mijn poëzieproject. Zou het prettig vinden met Uw vereniging kennis te maken. Ben histórica (medieviste), theaterregisseur en dichter. Heb 8 jaar in Granada gewoond en twee jaar in Berlijn en schrijf nu een project "Promenant en Verses" (werktitel) met wandelingen door de stad aan de hand van mijn gedichten. Binnenkort verschijnt in Duitsland een dergelijke bundel van mij over Berlijn en doe hetzelfde in Parijs.
Altijd bereid om een excu ...voir plus. Répondre au commentaire de legêne rix

Notre communauté

SCIARONE Gerry
Rejoindre la communauté

Découvrez d'autres associations sur HelloAsso

Association ACUT
ACUT
Association Une lumière pour l'Afrique
Une lumière pour l'Afrique
Association Les reToqués
Les reToqués
Association foot4goal
foot4goal