Nederlandse Vereniging voor Parijs en omstreken (NLVP)

Autres
L'Association Néerlandaise pour Paris et ses environs est une organisation sociale, culturelle et d'interêt commun, sous la haute protection de l'ambassadeur des Pays-Bas.
à la une
qui sommes-nous ?
En images
+3 Photos
Notre mission

Fondée en 1903, son site web est http://www.nlvp.fr.

De Nederlandse Vereniging voor Parijs en omgeving is er voor alle Nederlanders die hier wonen of werken – permanent of tijdelijk!

De leden van de vereniging kunnen aan al onze activiteiten deelnemen.  Dit is danwel gratis of tegen een gereduceerd tarief. Leden ontvangen ook vier keer per jaar ons informatieblad Onder Ons. Hierin vindt u gezellig leesvoer, en informatie over onze activiteiten. En wij onderhouden de website www.nlvp.fr.

Vele handen maken licht werk, dus mocht u actief willen worden in de vereniging of heeft u ideeën voor activiteiten? Of heeft u eerst nog vragen voordat u lid wordt?  Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

De jaarlijkse contributie voor 2015 is voor jongeren tot 25 jaar slechts 20 euro, voor alleenstaanden 35 euro, en voor gezinnen, paren en andere adresdelers 45 euro.

PS. In plaats van het getekende formulier met de post te sturen, mag u het ook als PDF scannen en mailen naar erik@nlvp.fr
lidmaatschap 2015

Welkom bij uw vereniging!

Rejoindre nos communautés

vous avez une question ?
Soyez le premier à lancer la conversation !
Votre commentaire public
Notre communauté

Nos supporters

SCIARONE Gerry
Découvrez d'autres associations sur HelloAsso
Association ACUT
ACUT
Association Liberty Books
Liberty Books
Association LA GARENNE JEUNESSE
LA GARENNE JEUNESSE
Association Les Pattounes Du Sud
Les Pattounes Du Sud
;