Lidmaatschap 2021

par Neerlandia

Adhésion valable du 01/01/2020 au 31/12/2020

Lidmaatschap 2021

par Neerlandia

Choix de l'adhésion

Adhérents

Coordonnées

Récapitulatif

Standaard tarief

20,00 €

Gereduceerd tarief voor leden van Association "Praatje"

Leden van Praatje krijgen 5€ korting. Stuur uw bewijs van lidmaatschap van Praatje naar contact@neerlandia.fr

15,00 €

Jongerentarief

Individueel tarief voor jongeren tot 26 jaar.

5,00 €

Korting voor leden 2020, betaling alleen per chèque, zie toelichting

Was u lid in 2020 en wilt u gebruik maken van de korting van 10€ op het standaardtarief i.v.m. de Coronacrisis? Betaal dan niet via Hello Asso, maar maak gebruik van het inschrijfformulier op www.neerlandia.fr en stuur uw chèque naar het postadres.

10,00 €

Souhaitez-vous ajouter un don à Neerlandia en plus de votre adhésion ?

Montant à payer pour la durée de l'adhésion :
0 €

HelloAsso est une entreprise sociale et solidaire, qui fournit gratuitement ses technologies de paiement à l’organisme Neerlandia. Une contribution au fonctionnement de HelloAsso, modifiable et facultative, vous sera proposée avant la validation de votre paiement.

Lidmaatschap 2021

Kom bij Neerlandia, vereniging voor Nederlandstaligen in en rond Toulouse. Bent u nieuw in deze regio, dan maken we u graag wegwijs. 
Neerlandia organiseert jaarlijks 10-15 evenementen voor kinderen, tieners en volwassenen. Er is  Nederlandse les (bij zustervereniging Praatje), en we vieren natuurlijk elk jaar Koningsdag en Sinterklaas. 
Dit alles is alleen mogelijk dankzij de inzet en de jaarlijkse contributie van onze leden. Neerlandia ontvangt geen subsidie. 

De standaard contributie voor 2021 bedraagt 20€ per adres en is geldig voor alle gezinsleden.  Leden van Association Praatje betalen 15€. Het tarief voor jongeren tot 26 jaar is 5€.  Er is dit jaar een speciaal kortingstarief voor wie lid was in 2020, omdat we vanwege de Coronacrisis maar heel weinig hebben kunnen organiseren (betaling van dit tarief is alleen mogelijk via de website). U kunt Neerlandia ook steunen met een gift. Leden kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan onze activiteiten en ontvangen regelmatig een nieuwsbrief.


Signaler la page