Cançons e musicas de las Pireneas d'Arièja.

par Revelhet

Faire un don

Cançons e musicas de las Pireneas d'Arièja.

par Revelhet

Faire un don

Nos prenguèc l'enveja de botar sus un disc las nostas darrèras creacions. Atal las podretz escotar "al vòstre ostal".


Sus aquel disc, que tornarem trobar cançons de creacion e borrègas d'Arièja,  musicas adobadas d'una novèla faiçon : totjorn a l'entorn del cant e de l'acordeon diatonic que mènan la dança, i aurà  percussions,contrabassa, laud (mandolina espanhòla), e tanben convidats qu'aportaràn la doçor del violon, la lutz de la trompeta e dels coires, e le jazz de la clarineta...musicas a escotar o a dançar !

Farem un omenatge a de femnas que nos deishèren enregistraments de polidas cançons  interpretadas ambe pro d'emocion. Las cantarem a la nòstra manièra de musicians d'aué : polifonia, instrumentals...

L'artista Tristan Ra, pintre al Carla-Bayle, nos prèsta una òbra ambe coires que correspond completament a la nòstra causida musicala, coires al mieg del aboèsses e cornamusas tradicionals de las Pireneas.

Una cultura se fòrga lentament sus un territòri, al torn del paisatge, de l'arquitectura, dels moments de la vida sociala, e de la lenga parlada ( que balha un nom als lòcs, als ostals, a las familhas, a totas las causas de la vida de cada jorn... e que condiciona le comportament de las gens d'un "país"). La musica fa partida de tota cultura e la nòstra volontat es de la fèr viure, la fèr avançar, la partejar e sustot la transmetre.

Per començar aqueste disc, avem besonh d'ajuda per pagar totis les freses de produccion e de fabricacion. 

Podetz participar se voletz amb aquesta soscripcion.

Donner 15 euros

Soscripcion

per un exemplari del CD "Faribòlas e bimbaròlas"

HelloAsso est une entreprise sociale et solidaire, qui fournit gratuitement ses technologies de paiement à l’organisme Revelhet. Une contribution au fonctionnement de HelloAsso, modifiable et facultative, vous sera proposée avant la validation de votre paiement.

Plateforme de paiement 100% sécurisée

Toutes les informations bancaires pour traiter ce paiement sont totalement sécurisées. Grâce au cryptage SSL de vos données bancaires, vous êtes assurés de la fiabilité de vos transactions sur HelloAsso.

Carte bleue VISA Mastercard PCI-DSS
Signaler la page